We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: June 24, 2019).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Bug 243390 hasn't been addressed properly

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

147706 Sep 20,2019 02:18 PM UTC Sep 23,2019 11:50 AM UTC Blazor 1
loading
Tags: Grid
ITninja
Asked On September 20, 2019 02:18 PM UTC

Good morning,

The bug 243390 hasn't been fixed in the latest build (52).

I have a grid that is full of template data in the columns, when I add a row, the templates are not rendering.

I have proved that the row is added by removing the templates.

Let me know what else you need in order to address this.

Rahul Narayanasamy [Syncfusion]
Replied On September 23, 2019 11:50 AM UTC

Hi ITninja, 
 
Greetings from Syncfusion. 
 
Query: The bug 243390 hasn't been fixed in the latest build (52). I have a grid that is full of template data in the columns, when I add a row, the templates are not rendering. 
 
In the incident 243390, the customer reported issue is “template values are not properly retrieved while refreshing the grid after performing grid actions” and we have fixed the issue in our latest version 17.2.52 and also we have ensured the reported problem at our end.  
 
To replicate your reported problem(while adding a record with full of template columns), we have prepared and checked the reported problem at our end. It works fine. Refer the below sample for your reference. 
 
 
If you are still facing the problem, could you please share the below details. It will be helpful to validated further. 
 
  • Share full grid code snippets.
  • Share exact replication procedure along with video demonstration.
  • Ensure that you have mentioned primary key in any of the grid column.
 
Regards, 
Rahul 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Please sign in to access our forum

This page will automatically be redirected to the sign-in page in 10 seconds.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

Live Chat Icon For mobile
Live Chat Icon