We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

ItemHolding triggered still twice on android platform

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

131353 Jul 6,2017 02:02 AM Jul 10,2017 12:22 AM Xamarin.Forms 3
loading
Tags: SfListView
seven
Asked On July 6, 2017 02:02 AM

I updated to the newest version on nuget, but the issue still not fixed.

#180913 - ItemHolding event is now triggered only once when ListViewItem has background color in Android platform.

Dinesh Babu Yadav [Syncfusion]
Replied On July 7, 2017 04:46 AM

Hi Seven, 
 
Thank you for using Syncfusion Products. 
 
We have checked the reported issue “ItemHolding event is now triggered only once when ListViewItem has background color in Android platform” with the latest SfListView version(v 15.2.0.46) at our end. And, the issue has been resolved and included in our latest Essential Studio Volume 2, Service Pack 2 2017 (Version 15.2.0.46)  release and you can download it under the following link.  
  
 
For your reference, we have attached the ensured sample at our end and you can download it from the below link. 
 
 
Also, we suspect that the problem might be occur due to Syncfusion Nuget packages may not referred properly at your end from the following location. 
C:\Users\username\.nuget\packages 
 
So, we recommend you to clear the nuget files and configure the Syncfusion control Nuget packages at your end to resolve this issue and the following UG link helps you to configure it.  
  
  
  
Could you please follow the procedures mentioned in the above link? to configure the Nuget packages in the application and ensure the provided sample. If the issue still persist at your end, we request you to modify the above sample to reproduce the issue and revert us with the replication procedure or in video link. So, that we could able to analyze the issue better and update you an appropriate solution. 
 
Please let us know if you require further assistance. 
 
Regards, 
Dinesh Babu Yadav 


seven
Replied On July 7, 2017 05:02 AM

Hi,

I tried the following step. I cleaned the nuget reference package and reinstall the package from visual studio.

and it worked perfect! Thanks for help.


Dinesh Babu Yadav [Syncfusion]
Replied On July 10, 2017 12:22 AM

Hi Seven, 
 
Thanks for your valuable feedback. 
 
Regards, 
Dinesh Babu Yadav 
 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;