We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Strange SplitButton behavior

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

81029 May 8,2009 07:17 AM May 11,2009 11:27 AM WPF 2
loading
Tags: Tools
Julien Van Dooren
Asked On May 8, 2009 07:17 AM

Hello,

I have a strange but annoying behavior of the SplitButton.
When I use it inside a RibbonWindow, it displays correctly with its arrow.
When I use it inside an user control that is inside a RibbonWindow, the control does not display its arrow anymore ???

This problem is also there in the TabControlExt sample IE7 Demo. The SplitButton to the left have no arrow.

Has anybody got a work around for this ?

Balavasanth [Syncfusion]
Replied On May 11, 2009 10:25 AM

Hi Julien,

Thanks for your interests in Syncfusion products.

We could see the issue you are describing about, the problem is due to the missing of color scheme for the Ribbon Split button, kindly set the explicit color schemes for the Ribbon as follows which will fix your issue.

[XAML code snippet]











Please let me know if you have any questions.

Regards,
Bala.

Julien Van Dooren
Replied On May 11, 2009 11:27 AM

It works perfectly.

Thank you very much for the quick answer!

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;