We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Navigation drawer does not load correctly using Aurelia Cli but non bridge components

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

132510 Sep 6,2017 12:26 AM UTC Sep 6,2017 10:02 AM UTC JavaScript 1
loading
Tags: ejmNavigationDrawer
dan
Asked On September 6, 2017 12:59 AM UTC

I have a navbar with three sample pages, welcome,grid, and drawer.  On page initial load if you click on drawer it is not displayed correct.  However if you then click on grid which display a sf-grid and then go back and click on drawer it works.


1. npm install
2. au run
3. click on drawer, you will see the problem
4. click on grid
5. click back on drawer and it works
6. Refresh you should be able to see the problem if you close and open browser navigate back and forth


Sample project attached

Attachment: demo_5b4a0f21.zip

In this gif you can see that the menu doesn't work sometimes as well as when you see my mouse on the hamburger icon I am trying to click it and the drawer does not open



Selvamani Sankarappan [Syncfusion]
Replied On September 6, 2017 10:02 AM UTC

Hi Dan, 
 
Please refer this forum #132512 for further updates regarding this query. 
 
Regards, 
 
Selvamani S. 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;