We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

[Bug] Tab Order not maintaining

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

131427 Jul 8,2017 01:41 PM UTC Jul 13,2017 12:29 PM UTC WinForms 3
loading
Tags: RibbonControlAdv
JSpencer
Asked On July 8, 2017 01:41 PM UTC

When adding tabs onto the backstageview the tab order isn't maintained, even if you change the order through the dialog, or in the order you add them in it somehow just makes up its own mind what order to display them in.

This is a critical issue from a UI and a UX perspective.

Keerthana Jegannathan [Syncfusion]
Replied On July 10, 2017 10:59 AM UTC

Hi Jacob,   
   
Thank you for contacting Syncfusion support.   
   
We have checked the reported behavior of BackStageTab in BackStageView and we were unable to reproduce the reported behavior in our side in 15.2.0.40 version. We have prepared a simple sample in which we have ordered the BackStageTab in the BackStageView and a video for your reference. It can be downloaded from the below location.   
   
   
   
Can you check with the sample and video for the scenario and let us know whether we have misunderstood your query? Also, if possible, please modify the above sample which replicates the issue? so that we can proceed further to provide you a better solution as per your requirement.  
   
Regards,   
Keerthana J   
 


JSpencer
Replied On July 12, 2017 10:40 AM UTC

Hello,

Ive attached screen shots of whats happening:

1) The tabs are in the correct order:


2) They paint correctly:


3) But then after a while they just rearrange by themselves:


4) And obviously paint incorrectly:


This is really annoying as I have to keep amending this code over and over again


Keerthana Jegannathan [Syncfusion]
Replied On July 13, 2017 12:29 PM UTC

Hi Jacob, 
 
We are unable to reproduce the reported behavior with BackStage as per your update in our side. We have prepared video for your reference and it can be downloaded from the below location. 
 
 
Can you please share the simple sample which replicates the issue? Also can you share the Essential Studio version which you are currently using? Based on your update, we will proceed further on this. 
 
Regards, 
Keerthana J  


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;