We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

TileView Theme Bootstrap not run

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

124780 Jun 29,2016 10:24 AM Jun 30,2016 08:25 AM ASP.NET Web Forms 1
loading
Tags: TileView
Maria
Asked On June 29, 2016 10:24 AM

hi! i 'm new user, i have downloaded version 14.1, i have insert bootstrap theme in my project.
Other control run good with thistheme, only tile view not appear, the tile apper white seems the backgroud not was set.
This problem make, for the moment, only a tile, and only with theme that contain gradient function. 
The lime theme with green normal color seems good.
how it possible? how ican do for fix it? The browser are all updated, infact the online version run correctly, instead myproject and local instellad version (with dashboard) not run with this themes.


Attachment: Immagine_8b028822.rar

Ezhil S [Syncfusion]
Replied On June 30, 2016 08:25 AM

Hi Maria, 
 
We regret the inconvenience caused. 
 
The reported issue with TileView gradient and bootstrap themes is already a known issue with versions 14.1. It has been fixed in our 2016 Volume 2 Release v14.2.0.26, which is available for download under the following link. 
 
 
You can also get updated script and theme files from our custom script generator. Refer the following links for more details.  
 
Regards, 
Ezhil S 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;