We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

toolbox have white board line in visual studio 2015

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

120708 Oct 5,2015 11:56 PM Jul 18,2016 02:37 AM WPF 7
loading
Tags: General
tedchen
Asked On October 5, 2015 11:56 PM

I have installed Version 13.3.0.7, and I see the controls --  Syncfusion WPF 4.6-vs2015 Toolbox 13.3.0.7 and Syncfusion BI WPF 4.6-vs2015 Toolbox 13.3.0.7.
My problem is that toolbox have white boarder line in toolbox after I open the Syncfusion Toolbox.
Any idea for this problem.


Mariappan S [Syncfusion]
Replied On October 7, 2015 08:26 AM

Hi Tedchen,

We were able to reproduce the issue and have logged defect report regarding this. A support incident to track the status of this defect has been created under your account. Please log on to our support website to check for further updates

https://www.syncfusion.com/account/login?ReturnUrl=%2fsupport%2fdirecttrac%2fincidents

Please let me know if you have any questions.

Regards,
Mariappan S.

Joey Newell
Replied On December 29, 2015 12:28 PM

Hi Tedchen,

We were able to reproduce the issue and have logged defect report regarding this. A support incident to track the status of this defect has been created under your account. Please log on to our support website to check for further updates

https://www.syncfusion.com/account/login?ReturnUrl=%2fsupport%2fdirecttrac%2fincidents

Please let me know if you have any questions.

Regards,
Mariappan S.

Hello. I am experiencing the same issue. Has a resolution been discovered?

Mariappan S [Syncfusion]
Replied On December 30, 2015 05:22 AM

Hi  Joey,

We have checked the reported issue at our end. This issue occurs even if we add Tab in Toolbox and choose items for that Tab from COM components in Visual Studio 2015. We suspect that there might be an issue with Visual Studio 2015. So, we have raised this query in MSDN blog. Once we get the solution from this forum, we will update you.

MSDN link: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/bf305c0b-89b7-48f0-a19f-985722aaa815/visualstudio-2015-toolbox-ui-issue?forum=msdnmagazine 

Please let us know if you need further assistance.

Regards,
Mariappan S.

Ken
Replied On April 8, 2016 10:24 PM

It seems to be fixed in Visual Studio 2015 Update 2. It appears fixed in Visual Studio "15" Preview as well.

Mariappan S [Syncfusion]
Replied On April 11, 2016 05:56 AM

Hi Kenneth,

Thank you for your update.

Regards,
Mariappan S.

Sam Kr
Replied On July 14, 2016 08:13 AM

Unfortunately for myself and many others, the issue still persists even after update 2 and 3..

Very annoying! There are more replies indicating the same in your MSDN topic.

Venkateshwaran Ramdoss [Syncfusion]
Replied On July 18, 2016 02:37 AM

Hi Sam,

Thank you for your update.

As this is an issue with Microsoft Visual Studio, we are waiting for the solution from Microsoft. We will let you know, once we receive prompt solution from Microsoft.

Regards,
Venkatesh

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;