We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Some of the samples stopped working after I installed SL5 beta

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

99855 Jun 16,2011 01:17 AM Jun 27,2011 12:16 AM General Discussion 1
loading
Tags: General Discussion
Administrator [Syncfusion]
Asked On June 16, 2011 01:17 AM

I've installed SL5 beta and tools and suddenly some of your samples stopped working. While "Grid Data" samples work just fine, I only see white surface on "Grid Control" tab: http://silverlight.syncfusion.com/samples/silverlight/9.2.0.138/#/Grid%20Control/CellTypes/Data%20Template%20Cell%20Demo

The behavior is consistent across browsers and few machines where I installed SL5 (64 and 32-bit XP). I can browse those samples from the machines without SL5 just fine.


Surya Narayanan G [Syncfusion]
Replied On June 27, 2011 12:16 AM

Hi Andrew,

We are unable to reproduce sample not working issue in Silverlight 5 beta installed on XP(32 bit and 64 bit) and
windows7 environments.Some of the screenshots attached for your reference.
It would be helpful to us if you provide us any video illustrating for this issue.

Please let me know in case of any queries.

Regards
SuryaNarayanan



99855_87779eee.zip

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;