We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

CommentSelection() do not work

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

94817 Jun 3,2010 08:34 AM Jan 4,2012 02:47 AM Windows Forms 5
loading
Tags: EditControl
Administrator [Syncfusion]
Asked On June 3, 2010 08:34 AM

Hi
I moved language definitions from code to XML config and CommentSelection() stop comment selected lines.

My XML configuration for comment lexem is :



Also , I checked comment lexem definition from C# and change Type to "Comment", but no effect.

What can be a problem with it?

Thanks
Alex

Karikalan N [Syncfusion]
Replied On June 4, 2010 05:40 PM

Hi Alex,

Thanks for you using Syncfusion Products. We are happy to assist you.

Here is the sample xml code for comment the line.




...

..



cs



...
...

..



...
//
...




For more information about define config file for language, you can make use the below link.
http://help.syncfusion.com/UG/User%20Interface/Windows%20Forms/Edit/Documents/411creatingacustomlanguageconfigurationfile.htm

Thanks,
Karikalan N

Administrator [Syncfusion]
Replied On July 27, 2010 03:35 AM

Hi Karikalan

I check propoused solution, but is still not work. So currently I back to lexem definition from code to fix the problem


Alex

Lokanath E [Syncfusion]
Replied On August 3, 2010 01:06 AM

Hi Alex,

We regret for the delay in getting back to you,

The code sample suggested in previous update helps to apply configuration to the EditControl.
We have attached a sample for your use at the following link. We hope it might help you to resolve the problem.

http://www.syncfusion.com/uploads/redirect.aspx?&team=support&file=Applyconfig-1842682774.zip

Please let us know if you still face the issue.

Regards,
Lokanath.E

Administrator [Syncfusion]
Replied On January 3, 2012 05:53 AM

Hi Lokanath

Thanks for example

StartComment="//" parameter was missing in my ConfigLanguage definition

Regards
Alex


Rajasekar R [Syncfusion]
Replied On January 4, 2012 02:47 AM

Hi Alex,

Thanks for the update.

We have set the color of the commented line as Blue by using the following line. And this definition is already in our previous update.



And also here I have attached the sample.

http://www.syncfusion.com/downloads/Support/DirectTrac/57527/Applyconfig-1570734627.zip

Please have a look at the above sample and let us know if you have any concerns.

Regards,
Rajasekar R.



CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;