We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on : Nov 16th 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Syncfusion components deployment

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

91276 Nov 11,2009 03:40 PM UTC Nov 12,2009 04:08 PM UTC WinForms 1
loading
Tags: Tools
Str
Asked On November 11, 2009 03:40 PM UTC

Your components don't work after Xenocode deployment
Appears error systmetypeloadecxeption. If on the main form there is any control from Syncfusion framework - application did not work.
Using Slamander Remoter for .NET appears exceptions and errors like with Xenocode.
How I can solve this problem?

Rajasekar B [Syncfusion]
Replied On November 12, 2009 04:08 PM UTC

Hi,

Here it works properly. We used the following steps to deploy the application

1. created a sample application using .net framework 2.0 and essential studio 7.3 and build the application.

2. Opened Xenocode UI and in application tab we added exe file of the application.

3. And in virtualize tab , selected application directory in Filesystem and added syncfusion assemblies.

4. After adding these files, click on the build application button. It creates exe in the folder which you gave. Click that exe, application opens.

Let us know the steps you followed to deploy the application.

Thanks,
Rajasekar

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;