We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Line Connectors Do Not Render Properly on Diagram Redraw

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

90809 Oct 19,2009 01:09 PM Nov 2,2009 09:05 AM ASP.NET Web Forms (Classic) 2
loading
Tags: DiagramWebControl
Steve Naidamast
Asked On October 19, 2009 01:09 PM

Has anyone run into the following issue?

I have set up a web-application, which allows a user to select which manager-id he or she would like to use as the starting point for an organizational chart.

Upon the very first selection when the web-page first comes up, the organizational chart renders as expected.

However, upon every subsequent selection the organization chart's images render correctly but the connector lines do no not.

The attachment provides a visual sample of this issue.

Thank you...

Steve Naidamast




Chart & Line Connectors_7f8c5214.zip

Steve Naidamast
Replied On October 22, 2009 09:32 AM

This has been resolved by inserting a "Model.BeginUpdate()" call at the beginning of the process that was not present...

Dinesh M [Syncfusion]
Replied On November 2, 2009 09:05 AM

Hi Steve,

Thanks for the update.

Regards,
Dinesh

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;