We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Strange character in Treeview control

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

49228 Sep 13,2006 01:59 PM Sep 14,2006 11:50 AM ASP.NET Web Forms (Classic) 4
loading
Tags: Tools
David A. Gonzales
Asked On September 13, 2006 01:59 PM

Hi,
I was wondering why a small line appears at the upper left portion of the TreeView control? I can''t seem to find out why this is here and how to remove it. It appears only in FireFox and not IE. Is it related to the way the controls are rendered in Firefox over IE?

Thanks.
David.

Administrator [Syncfusion]
Replied On September 13, 2006 09:46 PM

David,

Would you kindly get me the sample that cause the problem.

It would be better if you attach a screenshot along with that.

Let me figure it out.

Thanks,
G.Pradeep.

David A. Gonzales
Replied On September 14, 2006 11:13 AM

Enclosed you will find two screenshots. One with FireFox 1.5.0.6 and the other with IE 6 6.0.2800.1106. The shots are from your online treeview samples (autopostback) but the bug appears in all of them. After a bit of digging I set the BorderColor (on my local application) to a bright color and found that the little line is actually part of the border. When I viewed the sample with IE6 the Border for the treeview is that color (rendered correctly). We have also used another machine with FireFire and IE7 and the results were the same. Normally this is not a big deal but our application is going to be released for the European Union and they are not too Microsoft friendly so we need to have this working in none-Mickysoft browsers.

Thanks.
David

FireFoxvsIE6.zip

Administrator [Syncfusion]
Replied On September 14, 2006 11:47 AM

David,

I understand the seriousness.
I guess you are working with our 4.2 version.
Previously we had these issues in Mozilla Browser and now many issues have been fixed.
So would you kindly install our latest version 4.3.X beta.

Here, this is the link to download.
http://www2.syncfusion.com/Installs/v4.3.0.22/syncfusionessentialstudiosetup.exe

Please let me you have any other queries.
Our Sales team will soon get you the Unlock Key.

Thanks for using Syncfusion products.

Thanks,
G.Pradeep.

Administrator [Syncfusion]
Replied On September 14, 2006 11:50 AM

David,

Sorry for the broken link.
Here, it is,

>http://www2.syncfusion.com/Installs/v4.3.0.22/syncfusionessentialstudiosetup.exe


With Regards,
G.Pradeep.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;