We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: June 24, 2019).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Error ExpanderRenderer.Init() on iOS - Version: 17.3.0.33

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

149792 Dec 9,2019 06:44 PM UTC Dec 10,2019 11:08 AM UTC Xamarin.Forms 1
loading
Tags: SfExpander
Laerte Alexi
Asked On December 9, 2019 06:44 PM UTC

- $exception {ObjCRuntime.RuntimeException: Can't register the class Syncfusion.XForms.iOS.Expander.ExpanderRenderer when the dynamic registrar has been linked away.
  at ObjCRuntime.Class.GetClassHandle (System.Type type, System.Boolean throw_if_failure, System.Boolean& is_custom_type) [0x0010a] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/ObjCRuntime/Class.cs:176 
  at ObjCRuntime.Class.GetClassHandle (System.Type type) [0x00000] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/ObjCRuntime/Class.cs:181 
  at ObjCRuntime.Class.GetHandle (System.Type type) [0x00000] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/ObjCRuntime/Class.cs:134 
  at Foundation.NSObject.AllocIfNeeded () [0x00012] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/Foundation/NSObject2.cs:511 
  at Foundation.NSObject..ctor (Foundation.NSObjectFlag x) [0x00006] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/Foundation/NSObject2.cs:130 
  at UIKit.UIResponder..ctor (Foundation.NSObjectFlag t) [0x00000] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/UIResponder.g.cs:69 
  at UIKit.UIView..ctor (CoreGraphics.CGRect frame) [0x00000] in /Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/13.4.0.2/src/Xamarin.iOS/UIView.g.cs:97 
  at Xamarin.Forms.Platform.iOS.VisualElementRenderer`1[TElement]..ctor ()

Gnana Priya Namasivayam [Syncfusion]
Replied On December 10, 2019 11:08 AM UTC

Hi Laerte, 


Thank you for using Syncfusion product. 

We have checked the reported issue from our side. We would like to inform you that reported issue occurs only after updating Xamarin Forms to latest version 4.3.0.991221 and it will not occur in 4.3.0.991211. We have logged a bug report to Xamarin team, please find the below bug report for your reference. Meanwhile, we will let you know once the reported issue have been resolved by Xamarin team. 


Please let us know if you need any further assistance. 

Regards, 
Gnana Priya N 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Please sign in to access our forum

This page will automatically be redirected to the sign-in page in 10 seconds.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

Live Chat Icon For mobile
Live Chat Icon