We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: June 24, 2019).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Grids not populating the data

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

148283 Oct 13,2019 11:42 PM UTC Oct 15,2019 12:47 PM UTC Blazor 3
loading
Tags: Grid
Ivan Petrov
Asked On October 13, 2019 11:42 PM UTC

Hello,
when updating to 17.3.0.17 from 17.3.0.10 some of my grids stopped initially populating the data they were given. To fix this I have to go to another page and then come back after which the data is rendered correctly. When I transferred back to the previous version everything is working. 

Renjith Singh Rajendran [Syncfusion]
Replied On October 14, 2019 01:21 PM UTC

Hi Ivan, 

Thanks for contacting Syncfusion support. 

Currently, we are facing issues with binding data to Grid when using CustomAdaptor in our latest version 17.3.0.17. If you are facing issue with the same scenario, then this issue will be fixed with our nuget release which is expected to roll out on October 15, 2019

If you are not using CustomAdaptor, then we need more details to further proceed on this and provide you a solution as early as possible, 

  1. Share with us the DataAdaptor you are using to bind data to Grid.
  2. Type of DataSource bound to Grid.
  3. Script error if any occurred in the browser console.
  4. Share the sample which you have tried from your side.
  5. Full Grid code example.

The provided information will help us analyze the problem, and provide you a solution as early as possible. 

Regards, 
Renjith Singh Rajendran. 


Ivan Petrov
Replied On October 14, 2019 04:01 PM UTC

I am not using any adaptors. I am just getting the data in the OnIntializedAsync method and it is sometimes not being populated in the grid.


Renjith Singh Rajendran [Syncfusion]
Replied On October 15, 2019 12:47 PM UTC

Hi Ivan, 

We tried to reproduce the reported problem by asynchronously binding data to Grid. But we are not able to reproduce the reported problem with our latest version 17.3.17. We are attaching the sample which we have tried for your convenience. Please download the sample from the link below, 
 
If you are still facing difficulties, kindly share with us the following details for better assistance. 

  1. Share the sample which you have tried from your side or reproduce with the attached sample and share with us.
  2. Share the exact scenario or proper replication procedure.
  3. Script error if any occurred in the browser console.
  4. Are you using any events, kindly share those details.
  5. Full Grid code example.

The provided information will help us analyze the problem, and provide you a solution as early as possible. 

Regards, 
Renjith Singh Rajendran. 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Please sign in to access our forum

This page will automatically be redirected to the sign-in page in 10 seconds.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

Live Chat Icon For mobile
Live Chat Icon