We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Controls do not show in toolbox

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

130616 May 22,2017 05:15 AM May 23,2017 03:13 AM UWP 2
loading
Tags: General
Michael Kunz
Asked On May 22, 2017 05:32 AM

Hi
I recently installed W10 on my computer (VS2017.2).
The UWP controls don't show in the toolbar nor they show in the choose items dialog. If I try to load it manually from "C:\Program Files (x86)\Syncfusion\Essential Studio\15.2.0.40\Assemblies for Universal Windows\10.0\" it shows that no library contains any component.
The WPF controls for example are show in the corresponding toolbox.
Is there any solution to this? I'll try to answer as fast as possible for any questions.
Kind regards
michael

Michael Kunz
Replied On May 22, 2017 11:02 AM

Never mind, I had just the wrong Targer version (now set to Aniversary instead of Creators Update)


kind regards
michael

Marimuthu Sivalingam [Syncfusion]
Replied On May 23, 2017 03:13 AM

Hi Michael,

We are glad that you have found the solution. Please let us know, if you need any other assistance.

Regards,
Marimuthu S.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;