We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

problem with specific default values

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

130570 May 18,2017 07:48 AM May 23,2017 05:22 AM Report Platform 7
loading
Tags: Report Viewer
Gregory Kohle
Asked On May 18, 2017 07:48 AM

Hi,

I noticed that I had to pick all the values that have specific default values.
This happens in Report Viewer. In the Report Designer everything works perfectly.
ReportViewer:

Report Designer:

The Startdatum and Enddatum parameter have a specific default value.

Is there something more I have to do to auto select the default value?
Thanks.

Regards,
Patrick

Yuvaraj Devarajan [Syncfusion]
Replied On May 19, 2017 07:50 AM

Hi Patrick, 

Thanks for contacting Syncfusion support. 

We have checked the RDL report shared in ReportDesigner forum and it contain DateAdd expression (“= DateAdd("d",-5,Today())”) as a default value for the date parameter. The DateAdd expression is working properly in our current source. So can you please share the issue reproducible RDL file and “ej.web.all.min.js” Script file with ReportViewer dependent assemblies to validate the mentioned problem at our end.  

For your reference, we have prepared a sample and it can be downloaded from below location, 

Regards, 
Yuvaraj D. 


Gregory Kohle
Replied On May 19, 2017 08:15 AM

Hi Yuvaraj,

the attached rdl was the one with the problem.
I have attached the ej.web.min.all.js.
Thanks.

Regards,
Patrick

Yuvaraj Devarajan [Syncfusion]
Replied On May 22, 2017 04:42 AM

Hi Patrick, 

Thanks for your update. But we are unable to find the attachment for “ej.web.all.min.js” script and ReportViewer dependent assembly file. So, we are requesting you to provide the “ej.web.all.min.js” script and ReportViewer dependent assembly file to validate the mentioned problem at our end. 

Regards, 
Yuvaraj D. 


Gregory Kohle
Replied On May 22, 2017 04:44 AM

Hi Yuvaraj,

now it should be attached.
Thanks.

Regards,
Patrick

Attachment: ej.web.all.min_39f235b3.zip

Yuvaraj Devarajan [Syncfusion]
Replied On May 22, 2017 09:37 AM

Hi Patrick, 

Thanks for your update.  

We are able to reproduce the mentioned problem when rendering the ReportViewer application in different machine culture.  So can you please share your machine culture information to validate the mentioned problem at our end.  

Regards, 
Yuvaraj D. 


Gregory Kohle
Replied On May 22, 2017 09:40 AM

Hi Yuvaraj,

my machine culture is german.
 

Regards,
Patrick

Yuvaraj Devarajan [Syncfusion]
Replied On May 23, 2017 05:22 AM

Hi Patrick, 
 
We have an issue while specifying the default value for Date/time parameter when rendering the ReportViewer application in German culture. We have logged a defect report on this. So a support incident to track the status of this issue has been created under your account. Please log on to our support website to check for further updates.
https://www.syncfusion.com/account/login?ReturnUrl=%2fsupport%2fdirecttrac%2fincidents
 

Regards,
 
Yuvaraj D. 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;