We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on : Nov 16th 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Troubles with new thread in forum

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

117558 Nov 7,2014 07:19 AM UTC Nov 10,2014 02:44 PM UTC General Discussion 2
loading
Tags: General Discussion
Klaudiusz Bryja
Asked On November 7, 2014 07:19 AM UTC

Hi, 

From yesterday I have problem with new thread in forum. I try to start new one in Windows forms group and I get error like on picture in attachment. When I try start from dashboard I can select platform but when I try select control I can't (attachment 2.png).

I try from IE, chrome and FireFox (all newest version) with addblock addin. I have Windows 8.1 operating system.

Best regards,
Klaudiusz

Attachment: screenshots_66eaa02a.zip

Klaudiusz Bryja
Replied On November 7, 2014 02:54 PM UTC

Hi,

It's working now.

Best regards,
Klaudiusz

Udhaya Bala Muthuveerapandian [Syncfusion]
Replied On November 10, 2014 02:44 PM UTC

Hi Klaudiusz

Thank you for the update and let us know if you have any further assistance on this.

Regards,

Udhaya Bala. M


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;