We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

How to add "padding" between decorator and node?

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

117191 Sep 1,2014 07:55 PM UTC Sep 5,2014 04:05 AM UTC WPF 4
loading
Tags: Diagram
Jeff
Asked On September 1, 2014 07:55 PM UTC

I would like to add a small amount of "padding," or white space, between a line connector decorator and the connected node. 

 

The attached video shows two nodes being added, and a line connector added between them.  There is "padding" when those nodes and connector are added. 

 

However, as I show in the video, there is no padding between the decorators and nodes in the diagram that is instantiated by default when the application starts.

 

How do I add the "padding," like that which appears for the nodes I added in the video? 

 

Thanks for your help.  Please note that the attached is in .zipx format.


Attachment: How_to_add_padding_to_decorators_2191eeeb.zip

Saranya Chandrasekaran [Syncfusion]
Replied On September 2, 2014 10:59 AM UTC

Hi Jeff,

We are working on your requirement. We will update you with the task status on tomorrow September 3rd, 2014.

Please let us know if you have any concerns.

Regards,

Saranya C


Saranya Chandrasekaran [Syncfusion]
Replied On September 3, 2014 12:56 PM UTC

Hi Jeff,

Regarding “How to add "padding" between decorator and node?”, we have created simple sample to meet your requirement. In our sample we have used ConnectionEndSpace to add space between a line connector decorator and the connected node. Please refer to the attached sample.

Please refer to the online documentation for more details about LineConnector.

Link: http://help.syncfusion.com/ug/wpf/documents/lineconnectors.htm

Please let us know if you have any concerns.

Regards,

Saranya C


Attachment: 117191_1c37c901.zip

Jeff
Replied On September 3, 2014 03:01 PM UTC

Thanks, that is exactly what I was looking for.  It works well in the sample you provided.  However, it does not work correctly in your standard Diagram Builder sample.  I have created an incident for this issue.


Saranya Chandrasekaran [Syncfusion]
Replied On September 5, 2014 04:05 AM UTC

Hi Jeff,

Thanks for your update. We will follow up with the new incident #129220.

Please let us know if you have any concerns.
Regards,
Saranya C


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;