We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Cannot get/set values with Syncfusion Grid contol using UFT 11

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

117148 Aug 22,2014 05:17 AM Sep 5,2014 03:08 AM Windows Forms 4
loading
Tags: GridControl
Elaiyaraja Kasinathan
Asked On August 22, 2014 05:17 AM

Getting "Unspecified Error" from UFT while setting (or) getting a value from Syncfusion Grid. When spyed/Highlighted the Syncfusion grid through Qtp the Syncfusion grid is getting recognized/Highlighted, but we are not able to perform any opertaions like Set/Get on the Grid during run time. I have also tried with latest Syncfusion Essential Qtp version 12.2.0.36 with .Net 4.5 but still see the same issue.  Below is the version details.
 
UFT Version :11
Visual Studio : 2013
.Net Version : 4.5
Syncfusion Essential Studio : 11.3.0.30
Syncfusion Essential Qtp : 11.3.0.30 with .Net 4.5
 
Please help me on this.

Elaiyaraja Kasinathan
Replied On August 26, 2014 02:41 AM

Any update on this? someone help me please.

Solai A L [Syncfusion]
Replied On August 26, 2014 06:46 AM

Hi Elaiyaraja,

Sorry for the delay. To resolve your issue, please refer the below forum (this works for .net frame work 4.0 and above).

https://www.syncfusion.com/forums/107764/how-to-resolve-the-syncfusion-essential-qtp-play-back-issues-in-frame-work-4-0

If still the issue is not resolved. Please let us know the exact version of QTP. Are you using QTP 11.0 or UFT 11.50?

Please let us know if you have any concerns.

Regards,

AL.Solai.


Elaiyaraja Kasinathan
Replied On September 2, 2014 08:06 AM

I followed the link, but still same issue. 
I am using QTP 11.0 and .Net version is 4.5.  Please provide me the solution.

Solai A L [Syncfusion]
Replied On September 5, 2014 03:08 AM

Hi Elaiyaraja,

Thank you for your update.

We couldn’t able to reproduce this issue. Please ensure the following things in your QTP machine.

1.       Check whether you have configured the swfconfig file. Please refer the following for reference.

http://help.syncfusion.com/ug/windows%20forms/default.htm#!Documents/configuringtheswfcon.htm

2.       Ensure GAC contains all the Syncfusion dlls.

C:\Windows\Microsoft.NET\assembly\GAC_MSIL

3.       Ensure the application build is also .NET frame work 4.5

If still the issue persist, we request you to create the DT incident from the following link.

http://www.syncfusion.com/account/dashboard

Please let us know if you have any other concerns.

Regards,

AL.Solai.


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;