We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on : Nov 16th 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Problem refreshing of subcontrols

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

110505 Aug 7,2013 04:30 PM UTC Aug 27,2013 06:08 AM UTC WinForms 1
loading
Tags: Diagram
Steve Winslade
Asked On August 7, 2013 04:30 PM UTC

Hi, I have a wierd refresh problem with the diagram control. 
When I dynamically add a new node to the diagram, the node does not display a sub 3rd party control properly (See bad.png). When I click into the node, the subcontrol (the grid) does display correctly (see good.png).

Is there some sort of refresh option that I can experiment with to get my subcontrols to display properly?

Thanks,

Steve


Bad_fdebe9ac.zip

Amsath Ali M [Syncfusion]
Replied On August 27, 2013 06:08 AM UTC

Hi Steve,

 

Thanks for your interest in Syncfusion products.

 

The issue reported by you has been suspected to be a defect. Please create a DT incident for your query so that we can update the patch for this issue.

You can create the DT incident from the following link.
<http://www.syncfusion.com/account/dashboard>

In the interests of maintaining confidentiality, we have a policy of not sharing patches or otherwise proprietary customer specific information in the public Forum.

 

Please let us know if you have any queries.

 

Regards,

Amsath Ali. M


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;