We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Loaded Diagram doesn't retain original label formatting for LineConnectors

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

108834 May 14,2013 06:44 PM May 15,2013 05:25 AM WPF 1
loading
Tags: Diagram
Todd Lichtas
Asked On May 14, 2013 06:44 PM

I create a diagram that contains labels on the line connectors.  The labels are multi-line labels and are centered on the line.  If I save this diagram, it creates a XML file that represents the saved diagram as expected.  However, if I load this diagram from the XML file, some of the labels are rotated 180 degrees and appear upside-down, while other labels appear near one end of the connector, and the text overlaps with a node.  Please advise if there is a fix or work-around for this issue.
 
Todd

Sudhakar C [Syncfusion]
Replied On May 15, 2013 05:25 AM

Hi Todd,

 

We are able to reproduce the reported issue “Label Angle doesn't updated properly while save and load the diagram”. However, please create new incident in Direct track to follow up this issue. Then only we can provide the patch for this issue.

 

Please let us know if you have any concerns on this.

 

Regards,

 

Sudhakar C


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;