We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

404 Not found when generating charts

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

102630 Feb 16,2012 12:07 AM Feb 17,2012 02:16 AM ASP.NET Web Forms (Classic) 1
loading
Tags: Chart
Damien
Asked On February 16, 2012 12:07 AM

I'm having an issue when generating charts where sometimes it will show as a broken image (firebug tells me its a 404 not found). Usually this happens when trying to display multiple charts on the one page. When trying to display multiple charts it will show some of them but the rest are broken images. However when refreshing the page they display fine.

Where-abouts have I gone wrong?



Vijayabharathi K [Syncfusion]
Replied On February 17, 2012 02:16 AM

Hi Damien,

Thanks for using Syncfusion products.

Could you please confirm to us, you are getting this issue while you are using chart control in Windows Azure platform or normal web page, so that we could sort out the cause of the issue and provide you a solution?

Please let us know your concern.

Regards,
Vijayabharathi



CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;