We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Error in the application

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

97566 Dec 9,2010 05:39 PM Dec 12,2010 10:27 PM ASP.NET Web Forms (Classic) 2
loading
Tags: DiagramWebControl
Edward
Asked On December 9, 2010 05:39 PM

Hi,

I'm installing my application on a server, I have the version 7.102.0.30, when I run my project in C# runs perfectly, but when I use it on the application installed this show the graph but the nodes don't show any image. and I don't know what to do, I've tried everything



IMG00135-20101209-1725_2ea8bc4c.zip

Edward
Replied On December 10, 2010 08:06 AM

Hi, this picture is better



noImage_52643b02.zip

Pandi Murugan A [Syncfusion]
Replied On December 12, 2010 10:27 PM

Hi Edward,

Thanks for using Syncfusion products.

We suggest you to remove the HttpHandlers from system.web and move it to system.webServer in the web.config file to resolve the issue. Please refer the below code.












Kindly try the above solution and let me know if this helps.Please let me know if you have any concerns.

Regards,
Pandi Murugan A




CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;