We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Not able to see filter for a column, which is created using Foreign Key keyword relation

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

92508 Jan 19,2010 03:32 AM Jan 25,2010 08:30 AM ASP.NET Web Forms (Classic) 3
loading
Tags: GridGroupingControl
Santosh U
Asked On January 19, 2010 03:32 AM

Hi,

We are not able to see filter for a column, which is created using Foreign Key keyword relation but are able to see filter for the other columns in the parent grid as seen in the screenshot attached.

As we were in need of a combo, we used Foreign Key keyword relation and which is working fine. But Filters and grouping are not working for this column.

Settings:
1. Allow filter = true (for all the columns displayed on grid)

It will be great if you help us with a solution ASAP.

Thanks in advance.
Santosh



FilterNotSeen_29e60c21.zip

Jaffersathick B [Syncfusion]
Replied On January 21, 2010 04:24 AM

Hi Santosh,

Thank you for your interest In syncfusion products.

I am afraid that I am unable to reproduce the reported issue. Could you please provide us a issue reproducing sample so that we could sort out the cause of the issue and provide you a solution. Please refer the Screen-shots from the attachment.

Let me know me if you have any concerns.

Regards,
Jaffer.B



Screenshot_c0f568ae.zip

Santosh U
Replied On January 25, 2010 12:06 AM

Hi,

Thanks a lot for your reply.
But I am really sorry to say that this issue i was facing with windows grid, and i should have added it in windows grid forum.
So, Sorry again for taking your valuable time.
But i would like to tell you that i am using internet explorer 6.0, in which the navigation parts for ASP.Net,Windows on Community forums page are not visible. So i posted it in ASP.Net section.

Regards,
Santosh U

Lingaraj S [Syncfusion]
Replied On January 25, 2010 08:30 AM

Hi Santosh,

Thanks for your interest in Syncfusion products.

It seems you have posted same issue in "http://www.syncfusion.com/support/forums/general/92581" forum.

We have posted the response in above mentioned forum. So please follow up with your queries in http://www.syncfusion.com/support/forums/general/92581

Regards,
Lingaraj S.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;