We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

WPF Demon

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

91171 Nov 7,2009 02:41 PM Nov 9,2009 08:43 AM WPF 1
loading
Tags: FAQ
Administrator [Syncfusion]
Asked On November 7, 2009 02:41 PM

I'm attempting to run the online WPF demo (http://samples.syncfusion.com/wpf/demosvol4/democenter.xbap).

The main page works, however when I attempt to launch any of the demos, I get the following error for all of them.

The application requires that assembly Microsoft.Windows.Design.Extensibility Version 3.5.0.0 be installed in the Global Assembly Cache

I'm using Windows Vista Home.

I also deleted the temp files from:
C:\Users\myusername\AppData\Local\Temp\Deployment


Venugopal M [Syncfusion]
Replied On November 9, 2009 08:43 AM

Hi Anthony,

We are not able to reproduce this issue. Can you please post us more details about your machine configuration?.

What is the VS IDE version that you are using?.

Thanks,
Venugopal.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;