We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

forum problem(search engine does not work)

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

77030 Oct 8,2008 01:15 PM Oct 14,2008 09:47 AM Windows Forms 4
loading
Tags: GridControl
Administrator [Syncfusion]
Asked On October 8, 2008 01:15 PM

Hi,

I want to search information in your forum and the search engine always return 0 result.

Can you fix that please?

Thank you,

Fred


Michael Muehl
Replied On October 9, 2008 01:51 PM

I'm having the same problem.


Administrator [Syncfusion]
Replied On October 13, 2008 08:36 PM

Anybody from Syncfusion can fix this problem? The forum is very usefull for each developper that use Syncfusion product.

Thanks,

Fred


Nisha Arockiya A [Syncfusion]
Replied On October 14, 2008 08:04 AM

Hi Fred,

Thanks for the Updates. We had issue with Search Engine for some days, but now it is working fine.Please check and let me know if you are facing any difficulites still.

Regards,
Nisha


Administrator [Syncfusion]
Replied On October 14, 2008 09:47 AM

Thanks

It working now!

Fred


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;