We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

NavigatorViewControl not Working After diagramm.loadBinary

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

73862 May 22,2008 09:28 PM UTC May 30,2008 09:04 AM UTC Windows Forms 2
loading
Tags: Diagram
Segey
Asked On May 22, 2008 09:28 PM UTC

Hi!
NavigatorViewControl not Working After diagramm.loadBinary.As I can solve this problem.
Any info would be greatly appreciated. Thank you.



J.Nagarajan [Syncfusion]
Replied On May 26, 2008 10:56 AM UTC

Hi ,

Sorry for the inconvenience caused. I have tested this issue and I was able to reproduce this. I have logged defect report in this regard and forward this to our development team for more analysis. I will get back to you with more details regarding this issue on or before 29.5.2008.

Thanks for your patience.

Regards,
Nagaraj


J.Nagarajan [Syncfusion]
Replied On May 30, 2008 09:04 AM UTC

Hi,

This issue has been fixed internally and the fix for this issue will be included in our next weekly development build which is expected to be available on June 3rd 2008.

Please refer the below location for weekly development build updates.

http://www.syncfusion.com/downloads/product/build.aspx

Thanks for your patience.

Regards,
Nagaraj


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;