We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Url tag not

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

61889 Jun 4,2007 12:23 PM Jun 5,2007 07:45 AM ASP.NET Web Forms (Classic) 1
loading
Tags: DiagramWebControl
Charlie NOIROT-RATHAR
Asked On June 4, 2007 12:23 PM

hi,
i've been trying the diargram component, and i tried implement it locally. the result is ok, but when i put a tag like http://localhost/etc for example the result gives me no tag on the nodes. ( i tried with your samples I changed 'http://www.whitepapes.com' to 'http://whitepages' and there is no active link.
it seems like the tag does like url without '.'

please tell me what to do .

Meera Fathima [Syncfusion]
Replied On June 5, 2007 07:45 AM


Hello Charlie,

I was able to see the condition that you have mentioned here. Could you please create a DT incident with the subject of this forum? So that you can follow-up with the incident through DirecTrac to get more details about this.

Thank you for your interest in Syncfusion products.

Best Regards,
Meera.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;