We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

using user controls from 4.5 in 5.1

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

61586 May 29,2007 02:33 PM May 29,2007 06:04 PM Windows Forms 1
loading
Tags: GridControl
Dan Dorey
Asked On May 29, 2007 02:33 PM

Hey,

A few developers at our company had made some custom controls in v4.5 of syncfusion (basically a user control that contained a gridgrouping object). I was trying to add some custom cells to this grid in v5.1 and it wasn't working even if tried copying your sample code directly.

I've since recreated these custom controls in v5.1 and everything is working fine.

Is there a difference in code between when you write a custom control in 4.5 and 5.0. Most other operations appeared to be working with this control? Should we be rewriting this controls in v5.1?

Thanks,
Dan

haneefm [Syncfusion]
Replied On May 29, 2007 06:04 PM

Hi Dan,

Please try to provide us some more information on this issue. I tried to reproduce the issue, but couldn't. kindly provide us a minimal sample to reproduce the issue or modify any of our browser sample accordingly. This will help us to analyse the issue further.

Best regards,
Haneef

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;