We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

xVisible being set to false

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

48930 Sep 6,2006 02:41 PM UTC Sep 8,2006 12:12 AM UTC WinForms 1
loading
Tags: HTMLUIControl
Martin Johnson
Asked On September 6, 2006 02:41 PM UTC

Hi,

We are currently using your HTMLUI component to display some output in our user interface. We have XHTML being generated that needs to be dynamically appended to the document. We''re currently using this method for the appends:

Document.RenderRoot.InnerHTML += sXHTML;

This appears to be appending our XHTML fine, but for some reason some of our elements are getting an xVisible=''false'' attribute, with no width, height or location. Yet we need these elements to be displayed in the browser. You can find the browser content following the append in the attached file, it''s the elements under the element in particular that are not being displayed. Is this a bug or are we doing something incorrectly? Thank you.

xvissample.zip

Nandakumar R [Syncfusion]
Replied On September 8, 2006 12:12 AM UTC

Hi Martin,

The supported incident #27991 with the same subject have been updated.

Thank you for your interest in Syncfusion Essential HTMLUI.

Regards,
Nanda

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;