We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

LinkTool

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

44993 Jun 8,2006 06:19 AM Jul 4,2006 08:00 AM Windows Forms 1
loading
Tags: Diagram
Administrator [Syncfusion]
Asked On June 8, 2006 06:19 AM

Hi! I created a custom symbol with 2 ports. Now I activated the LinkTool. Normal behavior (s. Samples provided): - click first Node - click second node - (LinkTool seems to be deactivate then?) - A new Link is created. In my app.: - click first node - click second node - nothing happens I still can click a lot of point inside the diagram. But no Links are created. In the samplecode I can find nothing but the Activation of the LinkTool.

Administrator [Syncfusion]
Replied On July 4, 2006 08:00 AM

Hi Falk, We regret for the delayed responses. As per the update I have provided you in DT incident # 26277, in our latest version, the diagram history manager now does not allow another action ( removing a link ) to proceed when an action is being handled ( The link action is considered only after the event handler returns ).That is why the RemoveNodesCmd action is not executed. The issue has been fixed internally and the next release of the product will include this fix. Thank you for your patience. Regards, Praveena.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;