We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on : Nov 16th 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Moving nodes setting?

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

44903 Jun 6,2006 08:33 PM UTC Jun 6,2006 09:51 PM UTC WinForms 1
loading
Tags: Diagram
Truman Lackey
Asked On June 6, 2006 08:33 PM UTC

I am having an issue when moving a node in a diagram. To move it I first left mouse down and start to drag and then let the mouse button up. This shows the move icon. Then I place the cursor where I want the node and right click to move it. If I left click it cancels the move. I can''t find a setting for moves to perform this way. If there is a setting for this where is it? Otherwise I have a bug that needs to be tracked down any help tracking this down would be appreciated. Truman

Truman Lackey
Replied On June 6, 2006 09:51 PM UTC

Figured this one out. I had a tooldeactivate event getting fired that set focus to a different widget, so the mouseup event was not being propigated to the diagrams active tool, in this case MoveTool. This use to work in vers2, but seems to have been changed.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;