We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Underlines incorrect for accelerator keys

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

43659 Apr 28,2006 05:23 AM Feb 15,2007 09:12 AM Windows Forms 8
loading
Tags: Tools
Barry Wilkins
Asked On April 28, 2006 05:23 AM

Hi, using Windows XP and the ''Hide underline letters for keyboard navigation until I press the Alt key'' option, the underlines for accelerator keys in menus are displayed as expected (i.e. as set up in the designer). However, if you are running Windows 2000 and/or change this option then the underlined letters in the menus do not correspond with those in the designer. For example, underlines may not appear or appear on menu items that are not expected to have them, etc. Although, they do still execute the correct action when activated. This is using Syncfusion 4.1.0.50. Is this is a known issue or is there a work-around? Cheers, Barry.

Mano J [Syncfusion]
Replied On April 28, 2006 10:16 AM

Hi Barry, We are currently working on this issue. I will update you as soon as possible. Thanks for your patience. Regards, Mano

Mano J [Syncfusion]
Replied On May 1, 2006 12:37 AM

Hi Barry, Sorry for the delay in getting back to you. We have tested this issue in Win 2000, using VS 2003 and Essential Studio v.4.1.0.50. For some reason, we are not able to reproduce the problem here. The underline characters are shown correctly, when I press the ''Alt'' key. Could you please send us the sample which shows this issue? It will help us to reproduce this issue. Please refer to the attached screenshot of XPMenus MDI sample, which I have used for testing. LowQualityImage.zip Thanks for your patience. Regards, Mano

Barry Wilkins
Replied On May 3, 2006 06:11 AM

Hi Mano, Thanks for your quick response. I am using VS2005 and .Net 2.0.50727. We did not observe this problem with .NET 1.1. Regards, Barry.

Mano J [Syncfusion]
Replied On May 4, 2006 10:51 AM

Hi Barry, We will test this issue using VS2005 in Win 2000 machine and let you know as soon as possible. Thanks for your patience. Regards, Mano

Barry Wilkins
Replied On November 15, 2006 12:49 PM

Its now November 2006. Any update on this issue?

>Hi Barry,
>
>We will test this issue using VS2005 in Win 2000 machine and let you know as soon as possible.
>
>Thanks for your patience.
>
>Regards,
>Mano

Purusothaman R [Syncfusion]
Replied On November 15, 2006 07:17 PM

Hi Barry,

We are currently working on this issue and I will update you regarding this issue within a day or two.

Thanks for using Syncfusion Tools.

Regards,
Purusothaman.R


Barry Wilkins
Replied On February 13, 2007 09:54 AM

Its now February 2007. Any update on this issue?

>Hi Barry,

We are currently working on this issue and I will update you regarding this issue within a day or two.

Thanks for using Syncfusion Tools.

Regards,
Purusothaman.R


Golda Rebecal [Syncfusion]
Replied On February 15, 2007 09:12 AM

Hi Barry,

I regret for the delay in responding.

I tested this issue using VS 2005 and Essential Studio Version 4.1.0.50 in Win 2000 machine. I am afraid that I am not able to reproduce this issue. Please have a look at the attached screenshot.

I tested this issue using the XP Menu MDI sample provided in the Samples folder.

Could you please try running the sample and if still the problem exists, kindly try reproducing the issues with the sample and send it back to me so that it would help me to find out the cause of the issue.

Thanks for your interest in Syncfusion products.

Regards,
Golda



mneumonics.zip

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;