We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Reg: GridControl

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

34018 Aug 31,2005 12:00 PM UTC Aug 31,2005 12:15 PM UTC Windows Forms 1
loading
Tags: GridControl
Anna Srinivasan
Asked On August 31, 2005 12:00 PM UTC

Hi, I am using syncfusion custom control derived from gridControl. While loading first time i am setting all values. If i try to change the value during run time, the value is not reflected in the grid. ie. I am able to reset the value. Note: Debug(step by step) mode i can able to see the new value but i is not reflected in the grid. I am refreshing (grid.Refresh())the grid also but still i am not getting the new value in the grid. Thanks, Anna

Administrator [Syncfusion]
Replied On August 31, 2005 12:15 PM UTC

Is this a virtual grid? If so, are you handling the SaveCellInfo event to save the changes back to your virtual data source? Have you set anything to be ReadOnly? If you cannot spot the problem, can you tell us how to see the problem in one of our samples, or can you upload a sample showing the problem?

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;