We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. Image for the cookie policy date

Tree column showing "none" string

Hello,

I have a tree grid : 


The result is showing additional string :



When zooming it is showing "none": 



Can you help me identifying the issue please?




3 Replies

FS Farveen Sulthana Thameeztheen Basha Syncfusion Team October 18, 2022 09:40 AM

Hi Ahmed,


We have prepared sample from using your provided code example but we are unable to replicate the problem at our end. Refer to the sample link:-  https://www.syncfusion.com/downloads/support/directtrac/general/ze/coresample1903108000.zip


Screenshot:-


We need some more additional information to find the cause of the issue. Share us the following details.


  1. Complete TreeGrid code example.
  2. Have you used any customization for TreeGrid. If yes, please share us the details.
  3. Syncfusion TreeGrid package version details.
  4. Share us the exact scenario you have faced the issue.
  5. If possible replicate it in the above sample and revert us back.


Regards,
Farveen sulthana T



AH Ahmed October 20, 2022 12:49 PM

your sample works fine.

To workaround this issue I added this style :

  .e-none{

    display: none !important;

  }

I cannot see impact on the Treegrid for now but it fixed my issue.




FS Farveen Sulthana Thameeztheen Basha Syncfusion Team October 21, 2022 12:30 AM

Hi Ahmed,


You can use this workaround if it doesn’t affects the TreeGrid behavior. Please get back to us if you are facing any difficulties on this. We are happy to assist you.


Regards,

Farveen sulthana T


Loader.
Live Chat Icon For mobile
Up arrow icon