We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. Image for the cookie policy date

MultiSelectComponent - prepopulating without e-remain span

I am using MultiSelectComponent - with checkbox.
When I am pre-populating values in it, the list goes out of box. 
It seems that span with e-remain class is not getting loaded.
Please find attachment for reference.

Attachment: multiselectComponent_56dcfe72.zip

3 Replies

SP Sureshkumar P Syncfusion Team February 3, 2020 11:00 AM UTC

Hi Vinayak, 
 
Greetings from Syncfusion support. 
 
We have checked the provided screenshot and tried to reproduce the reported issue with enabling the features which are enabled in the provided screenshot. We have prepared the simple sample based on the provided screenshot and attached it below.  
 
 
Please check the above sample and still issue persists, please revert us with reproducing sample and code example (which properties are enabled in MultiSelect component), Syncfusion product version that will help us to check and proceed further at our end. 
 
Regards, 
Sureshkumar P 



VI Vinayak February 5, 2020 07:31 AM UTC

I am still facing this issue.

Please find attached actual view and code based sample for your reference

Attachment: multiselectComponent_Code_N_View_84b11a91.zip


SP Sureshkumar P Syncfusion Team February 6, 2020 11:38 AM UTC

Hi Vinayak, 
 
We have checked the provided code in the React functional components, but the reported issue is not reproduced at our end. And we suspect that the reported issue caused due to not loading the files properly or CSS styles may be overridden the component styles.  
 
So, please ensure that any CSS styles are overridden the component style in your application else share the issue reproducing sample that will help us to check and proceed further at our end.  
 
Please find the sample from the below link. 
 
 
Regards, 
Sureshkumar P 


Loader.
Live Chat Icon For mobile
Up arrow icon