We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: June 24, 2019).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Gradient view not working in XAML Previewer

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

148730 Nov 1,2019 03:32 AM UTC Apr 24,2020 09:04 AM UTC Xamarin.Forms 5
loading
Tags: SfGradientView
Mark
Asked On November 1, 2019 03:32 AM UTC

Hi,

I'm testing the SfGradientView control. I have got it working however it's not displaying in the Xamarin Forms XAML Previewer window for me. 

Should it work?

Thanks,
Mark

Vignesh Ramesh [Syncfusion]
Replied On November 1, 2019 02:13 PM UTC

Hi Mark, 

Greetings from Syncfusion. 

We have checked the reported problem and it is reproduced in framework level while rendering gradient paints. So, we have reported this issue to Xamarin Forms. Please find the like below. 


We will update you the further details, once we got solution from Xamarin Forms. 

Regards, 
Vignesh. 


Mark
Replied On November 4, 2019 03:03 AM UTC

Thanks! Interestingly the link doesn't work, it says it's been moved, do you still have access to it?

Vignesh Ramesh [Syncfusion]
Replied On November 4, 2019 02:34 PM UTC

Hi Mark, 

It seems they have moved the reported issue to another repository. Now, we also not able to see that report. So, we've raised another query regarding this. Once we got a solution from Xamarin.Forms, we will update further details to you. 

Regards, 
Vignesh. 


Muhammed Bilal
Replied On April 23, 2020 03:21 PM UTC

Hi Mark, 

It seems they have moved the reported issue to another repository. Now, we also not able to see that report. So, we've raised another query regarding this. Once we got a solution from Xamarin.Forms, we will update further details to you. 

Regards, 
Vignesh. 


Isn't that still working?

Ramya Soundar Rajan [Syncfusion]
Replied On April 24, 2020 09:04 AM UTC

Hi Muhammed Bilal, 
  
As we mentioned in the previous update, we have raised a query for this issue in Xamarin forum and Xamarin Team considered this as an issue. But the issue is still in open state. Please find the github link for this. 
  
  
We will update you once get the solution from Xamarin.Forms. 
  
Regards, 
Ramya S 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Please sign in to access our forum

This page will automatically be redirected to the sign-in page in 10 seconds.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

Live Chat Icon For mobile
Live Chat Icon