We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: June 24, 2019).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

When I use layout method the nodes move but the ports do not follow.

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

144618 May 14,2019 09:13 PM UTC May 16,2019 11:14 AM UTC JavaScript - EJ 2 1
loading
Tags: Diagram
Martin Pamplin
Asked On May 14, 2019 09:13 PM UTC

I have a mind map diagram. I have a user handle icon to add new nodes, this uses the diagram.layout method to automatically move nodes into their new positions. This all works, but if I make the node ports visible they do not move when the node moves.

Shyam G [Syncfusion]
Replied On May 16, 2019 11:14 AM UTC

Hi Martin, 

We have checked an port issue in our diagram builder sample and also creating a simple sample with rendering of MindMap. We are unable to replicate an issue at our end. Could you please provide us more details such as modify the below sample. 


Regards, 
Shyam G 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Please sign in to access our forum

This page will automatically be redirected to the sign-in page in 10 seconds.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

Live Chat Icon For mobile
Live Chat Icon