We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Only getting a basic tool bar when trying to load an RTE

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

130039 Apr 18,2017 02:16 AM UTC Apr 18,2017 06:04 AM UTC ASP.NET MVC (Classic) 1
loading
Tags: RichTextEditor
Chris Erickson
Asked On April 18, 2017 02:16 AM UTC

Hello all,

Have this site that I am just trying to keep operational until I can get them moved to a an updated and retooled site. I needed to add an RTE control and it is throwing me some errors. In the zip file is a screen grab of what the dev tools are saying and what the screen looks like.

Any help would be appreciated.

Thanks,
Chris

Attachment: syncfusionRTE_394660f7.zip

Prince Oliver [Syncfusion]
Replied On April 18, 2017 06:04 AM UTC

Hi Chris,   
  
Thank you contacting Syncfusion support.   
  
We were unable to reproduce the issue at our end. We have tried to recreate your scenario in the following sample:   
  
  
Please check the above sample, if the issue persists at your end, kindly modify the above sample to reproduce the issue or provide us with an issue reproducible sample. It will help us to isolate the root cause and provide a solution.   
  
Regards,   
Prince   


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;