We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

ValueToCoefficient returns NaN

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

125576 Aug 25,2016 05:13 PM UTC Aug 26,2016 07:18 AM UTC WPF 1
loading
Tags: SfChart
Jeremie Clos
Asked On August 25, 2016 05:13 PM UTC

Hello,
When I call ValueToCoefficient from a LogarithmicAxis, the value returned is (consistently) NaN. Why is that so? And how can I get around it?
Here is the code I used to do so:


LogarithmicAxis laxis = dataGraph.SecondaryAxis as LogarithmicAxis;
float num = (float) laxis.ValueToCoefficient(yValue);

Devi Aruna Maharasi Murugan [Syncfusion]
Replied On August 26, 2016 07:18 AM UTC

Hi Jeremie, 
  
Thanks for contacting Syncfusion Support. 
  
We are unable to reproduce the reported problem at our end. We have prepared demo based on your requirement and it can be downloaded from below link, 
  
Sample: ValueToCoeff 
  
Regards, 
Devi 


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;