We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on : November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Xamarin iOS gauge: Gauge not rendered correctly on startup

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

118748 Apr 7,2015 11:13 AM UTC Apr 9,2015 12:43 PM UTC Xamarin.iOS 3
loading
Tags: SfCircularGauge
Steen Steiniche
Asked On April 7, 2015 11:13 AM UTC

Hello Syncfusion

The gauge is not rendered correctly on startup. 

Please see attached project to reproduce:

 - start app to see that range pointer is not correct from start - the needle pointer is
 - flip to landscape and back again
 - range pointer is again wrong

The attached project has been tested on the 32-bit platform (iPhone 4s) by using the dlls from your NuGet server. Unfortunately the NuGet gauge dlls do simply not work for the 64-bit platform. However, the same unexpected behavior is seen when testing with 64-bit dlls as supplied to me in thread 118454. 

Hope to see a solution as soon as possible.

Kind regards

Steen Steiniche

Attachment: SyncFusionTestBench2_33efda4.zip

Nijamudeen Mohamed Sulaiman [Syncfusion]
Replied On April 8, 2015 09:40 AM UTC

Hi Steiniche,


Sorry for the Inconvenience caused.


We are able to reproduce the issue with Initial position of the Gauge pointers while dynamically update the pointer value in SfGauge control (iOS) and we have logged an issue report for the same. The fix for this issue will be available in our upcoming SP release which is expected to be available by the end of this month. We appreciate your patience until then.


Please let us know, if you have any concerns.


Regards,

Nijamudeen M.


Steen Steiniche
Replied On April 9, 2015 06:41 AM UTC

Hello Syncfusion

Thank you for your reply.

We cannot wait that long for a solution. We have now for the second time had to postpone a release due to your product. For us to continue to use Syncfusion, we need a fast resolution to this.

Regards

Steen Steiniche

Nijamudeen Mohamed Sulaiman [Syncfusion]
Replied On April 9, 2015 12:43 PM UTC

Hi Steiniche,


The reported issue has been fixed and the custom assemblies for the fix can be downloaded from the Incident #137648.


Please let us know if you have any queries.


Thanks,
Nijamudeen M.


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;