We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on: November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

autocomplete textbox syncfusion:SfTextBoxExt not showing?

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

114377 Nov 16,2013 01:49 AM UTC Dec 13,2013 07:47 PM UTC WinRT 4
loading
Tags: Tools
Administrator [Syncfusion]
Asked On November 16, 2013 01:49 AM UTC

First of all, I need to apologize for my question if it offends some 1337s here.  I'm an engineer by day and wannabe programmer by night.


I'm trying to incorporate syncfusion into my current app.  I have referenced all the dll files in the syncfusion folder.  In my xaml file, this is what I have.  Attached is my xaml and .cs files.  Why isn't the autocomplete box showing? 





IDR_5e775eac.zip

Vignesh V [Syncfusion]
Replied On November 18, 2013 12:42 PM UTC

Hi Lam,

We are unable to reproduce the reported problem 'AutoCompleteBox isn't showing'. We have prepared a sample based on your code snippet in which we tried to reproduce.


Please find the attached sample in below link,

Please provide us more information or modify this sample to reproduce your reported problem.

Please let us know if you have any queries.

Regards,
Vignesh V

Nate Snowball
Replied On December 13, 2013 06:40 PM UTC

Hello, I'm having this same problem.  My head is almost exploding.  I don't understand why the sftextboxext won't show at all.  Is this control compatible with windows 8.1?

Can you guys please take a look at the following sample project?  See if you can reproduce my problem.  The problem is simple.  All I get is a black screen when I run the project.  There is no autocomplete textbox at all. 





App1_d57700.zip

Nate Snowball
Replied On December 13, 2013 06:42 PM UTC

Here is a screenshot of the project in VS2013.



1_53d50b5e.zip

Nate Snowball
Replied On December 13, 2013 07:47 PM UTC

Nevermind. Figured what I did wrong.  My dumbass referenced the wrong files.


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;