We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

ColorPicker not refreshed when setting SelectedColor

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

109029 May 27,2013 07:05 AM May 28,2013 03:00 PM Windows Phone 3
loading
Tags: SfColorPicker
Ron Gramann
Asked On May 27, 2013 07:05 AM

I noticed that when you set the SelectedColor property on the ColorPicker, then display it, the RGB values reflect the value of the SelectedColor, as well as the color swatch (bottom righthand corner), however the SelectedColor is not reflected in the gradient color map.  It appears it defaults to Red, and the color selection box is set to the upper lefthand corner.

I've attached a zip with a screenshot, however the Attachment textbox displays "C:\fakepath\test.zip", so my attachment may not make it.  If not, I will email it to the support email address.

Thanks for your help.

Great controls guys, keep up the good work.

Cheers,

Ron



test_b9dba093.zip

Swasthika Lakshmi I [Syncfusion]
Replied On May 28, 2013 05:51 AM

Hi Ron,

We have prepared the sample to replicate the SelectedColor issue with SfColorPicker by binding SelectedColor property. We are unable to reproduce the reported issue. Please find the attached sample and screenshot. Could you please provide us more details if the problem persists, so that it will be helpful for us to investigate further and provide you the solution earlier?

Please let us know if you have any queries.

Regards,

Swasthika Lakshmi I



App14_9e27e882.zip

Swasthika Lakshmi I [Syncfusion]
Replied On May 28, 2013 05:51 AM

Hi Ron,

We have prepared the sample to replicate the SelectedColor issue with SfColorPicker by binding SelectedColor property. We are unable to reproduce the reported issue. Please find the attached sample and screenshot. Could you please provide us more details if the problem persists, so that it will be helpful for us to investigate further and provide you the solution earlier?

Please let us know if you have any queries.

Regards,

Swasthika Lakshmi I



App14_916bf518.zip

Ron Gramann
Replied On May 28, 2013 03:00 PM

Checked my DLL versions and they were still referencing 11.1.0.21.  Updated to 11.2.0.25 and seems to have fixed it.

Thanks for your help.

Ron

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;