We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

WTable.Clone

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

105407 Oct 10,2012 03:06 PM UTC Oct 12,2012 12:06 PM UTC Windows Forms 1
loading
Tags: DocIO
Roland Enzinger
Asked On October 10, 2012 03:06 PM UTC

Hi,

I have an issue with one of my Tables, when I want to Clone it I get a "NullReferenceException".

Have you an idea what's wrong?

StackTrace:
   Syncfusion.DocIO.DLS.FormatBase.CopyProperties(FormatBase format)
   Syncfusion.DocIO.DLS.FormatBase.ImportContainer(FormatBase format)
   Syncfusion.DocIO.DLS.XmlTableFormat.Clone(WTable ownerTable)
   Syncfusion.DocIO.DLS.WTable.CloneImpl()
   Syncfusion.DocIO.DLS.Entity.Clone()

Version=10.303.0.43

Ramkumar M [Syncfusion]
Replied On October 12, 2012 12:06 PM UTC

Hi Roland,

Thank you for your interest in Syncfusion products.

Could you please provide us the input document and code snippets to reproduce the mentioned exception issue? So that we can analyze the exact cause of the issue and provide you the proper solution.

Please let us know if you have any other questions.

Regards,
Ramkumar

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;