We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy. (Last updated on : November 16, 2018).
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

Issue With Binding After Setting DocumentLanguage

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

100512 Aug 11,2011 05:12 PM UTC Aug 25,2011 07:28 AM UTC WPF 1
loading
Tags: EditControl
Phil Sullivan
Asked On August 11, 2011 05:12 PM UTC

I am seeing an issue where after I set a DocumentLanguage on the EditControl my TwoWay binding no longer works. If I simply remove the DocumentLanauge setting it works fine again. Here is the related XAML:


I have tried using SQL and C# as Document languages with the same result.



Karthick Ravichandran [Syncfusion]
Replied On August 25, 2011 07:28 AM UTC

Hi Phil,

Sorry for the inconvenience caused.

We have analyzed the reported issue with our sample; we are not able to reproduce the issue. Can you please check with the sample in the following location? If you still face any problem, please revert us by modifying the sample based on your application along with replication procedure. This would be helpful for us to serve you.

Sample : http://www.syncfusion.com/uploads/redirect.aspx?&team=support&file=Sample484142229.zip

Please let us know if you have any queries.

Thanks,
Karthick


CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;