We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.
Syncfusion Feedback

I don't set IsEnabled = false

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

123989 May 5,2016 05:47 PM UTC Feb 15,2017 04:18 AM UTC WPF 7
loading
Tags: SfTimePicker
Raquel
Asked On May 5, 2016 05:47 PM UTC

I'm have a issue when I set property Enabled to false....

[No se pueden resolver todas las referencias de propiedad en la ruta a la propiedad 'Foreground'. Compruebe que los objetos aplicables admitan las propiedades.]

Durga Rajan [Syncfusion]
Replied On May 6, 2016 06:39 AM UTC

Hi Raquel,

We were able to reproduce the issue and logged defect report regarding this. A support incident to track the status of this defect has been created under your account. Please log on to our support website to check for further updates

https://www.syncfusion.com/account/login?ReturnUrl=%2fsupport%2fdirecttrac%2fincidents  

Regards,
Durga S. 


Diomedes Dominguez
Replied On February 13, 2017 04:34 AM UTC

Hi Raquel,

We were able to reproduce the issue and logged defect report regarding this. A support incident to track the status of this defect has been created under your account. Please log on to our support website to check for further updates

https://www.syncfusion.com/account/login?ReturnUrl=%2fsupport%2fdirecttrac%2fincidents  

Regards,
Durga S. 


Hello, I'm having exactly the same issue, how can I work around?

Vijayalakshmi Roopkumar [Syncfusion]
Replied On February 13, 2017 09:08 AM UTC

Hi Diomedes,

Thank you for contacting Syncfusion Support.

The reported issue "Disabled state is not updated properly with disabled Foreground brush when IsEnabled is false" in SfTimePicker control is already fixed in the latest version. Please find the video that shows the foreground of the SfTimePicker control remain gray color on setting IsEnabled as false and confirm if this is the reported behavior.

Video: http://www.syncfusion.com/downloads/support/forum/123989/ze/SfTimepickernew1-1648770222 

Could you please upgrade to the latest version in order to resolve the reported issue? If not, please provide us your currently using product version details, so that we can proceed further on this.

Regards,
Vijayalakshmi V.R.
 


Diomedes Dominguez
Replied On February 13, 2017 01:26 PM UTC

Hello, I think that's my problem because I'm using the version 14.4.0.15, I'll let you know as soon as I update my references.

Vijayalakshmi Roopkumar [Syncfusion]
Replied On February 14, 2017 04:54 AM UTC

Hi Diomedes,

Thank you for the update.

We will wait until we hear from you.

Regards,
Vijayalakshmi V.R.

Diomedes Dominguez
Replied On February 14, 2017 07:19 PM UTC

I had to uninstall the older version manually, but yes, the newest version fixed the problem. Thanks.

Vijayalakshmi Roopkumar [Syncfusion]
Replied On February 15, 2017 04:18 AM UTC

Hi Diomedes,

Thank you for the update.

Please let us know if you need any further assistance on this.

Regards,
Vijayalakshmi V.R.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

Warning Icon You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.Close Icon

;