We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to browse, then you agree to our privacy policy and cookie policy.
Unfortunately, activation email could not send to your email. Please try again.

Export to Excel does not format correctly percentage measures

Thread ID:

Created:

Updated:

Platform:

Replies:

119234 May 27,2015 11:36 AM Jun 8,2015 05:24 AM ASP.NET MVC 10
loading
Tags: PivotClient
microc
Asked On May 27, 2015 11:36 AM

Hi,
it seems that export to Excel does not format correctly percentage measures. Please see the attached images.

Best regards,
Rocco


Attachment: OlapClient_41d3ef0a.zip

Alagarsamy D [Syncfusion]
Replied On May 28, 2015 06:41 AM

Hi Rocco,

Thank you for using Syncfusion products.

We couldn’t able to reproduce the reported problem at our end and we have attached a video for your reference in the below link. We would very much appreciate if you could provide us a simple sample to reproduce the reported problem with detailed replication procedure. This will help us to proceed further.

Video Link:
http://www.syncfusion.com/downloads/support/forum/119234/ExcelExport-516287866.zip

Note: Please let us know if you are using any export settings in your sample.

Thanks,
Alagarsamy D.

microc
Replied On May 28, 2015 06:52 AM

I saw your video. I have done the exact same thing, but with the OLAP Client ASP .NET MVC. I also noticed that the same problem exists on PivotGrid.
I am using SSAS 2014 TABULAR MODE and I'm not using any export settings.
 
Thanks
Rocco
 

Alagarsamy D [Syncfusion]
Replied On May 29, 2015 09:56 AM

Hi Rocco,

Thanks for the update.

We have checked the reported problem with SSAS 2014 TABULAR Mode and we couldn’t able to reproduce the problem. At the same, we have attached a screenshot below for your reference and we have created a simple sample with our Adventure Works Cube in the below link. We would very much appreciate if you could reproduce the reported problem in the attached sample and send back to us, as well as let us know Essential Studio version. This will help us to proceed further.

Sample Link:
http://www.syncfusion.com/downloads/support/forum/119234/OlapClient_MVC-861599885.zip

Screenshots:






Please let us know if you have any concerns.

Thanks,
Alagarsamy D.

microc
Replied On May 29, 2015 02:22 PM

Hi Alagarsam,
I'm using  Essential Studio 13.1.0.21 MV5.
I faced the same problem also with your sample project.
Export to excel on "Adventure Works DW 2008 SE" does not work for me (I get "connection closed from remote host" error).
So in your code I changed databse connection string to point my database and the method "CreateOlapReport()" to create my report.
To run your sample project I had to add the reference to Microsoft.AnalysisServices.AdomdClient (see attached screenshot).

Thanks for your help.
Rocco




Attachment: ReferenceError_70c6049c.zip

Alagarsamy D [Syncfusion]
Replied On June 1, 2015 09:44 AM

Hi Rocco,

Thanks for the update.

We suspect that the reported problem was occurred due to the Microsoft.AdomdClient dll version. Our Syncfusion dll’s are referred AdomdClient version 10.0. So that only the sample not running. Now we have referred the Syncfusion dll’s with Microsoft.AdomdClient.dll version 12.0 and the same for attached in the below link. We have attached a sample with referring the same dll’s in the below link.

Sample and Dll Link:
http://www.syncfusion.com/downloads/support/forum/119234/Sample.-1080872007.zip

Please let us know if you have any concerns.

Thanks,
Alagarsamy D.

microc
Replied On June 2, 2015 01:44 PM

Hi Alagarsamy,
thanks for your support, but still it does not work.

Using your code with the included connection string  and report, it works.
But if I change the connection string to point my database (i.e. static string connectionString = "Data Source=MYSRV; Initial Catalog=MYDB;";)
and also I change the CreateOlapReport() method to create my report, it does not work. Percentage are displayed as decimal.
I'm sure that Percentage measures are defined as percentage in my tabular model.

I Hope you can help me.

Thanks,
Rocco



Alagarsamy D [Syncfusion]
Replied On June 2, 2015 11:54 PM

Hi Rocco,

Thanks for the update.

We would very much appreciate if you could provide us a demo/dummy cube with garbage values and OlapReport reproducing the reported problem. This will help us to proceed further.

Please let us know if you have any concerns.

Thanks,
Alagarsamy D.

microc
Replied On June 3, 2015 11:16 AM

Hi Alagarsamy,
I attached my demo/dummy environment.

Thanks
Rocco



Attachment: MyExample_c73b6fea.zip

Alagarsamy D [Syncfusion]
Replied On June 4, 2015 09:04 AM

Hi Rocco,

Thanks for the cube.

We are working on the reported problem.  We will update you  on 08 June, 2015.

Thanks,
Alagarsamy D.

Alagarsamy D [Syncfusion]
Replied On June 8, 2015 05:24 AM

Hi Rocco,

We were able to reproduce the issue and we have confirmed this as bug and logged a report on this. Also we have created a support incident under your account to track the status of this issue.

Please log on to our support website to check for further updates.

https://www.syncfusion.com/account/login?ReturnUrl=%2fsupport%2fdirecttrac%2fincidents

Please let us know if you have any questions.

Thanks,
Alagarsamy D.

CONFIRMATION

This post will be permanently deleted. Are you sure you want to continue?

Sorry, An error occured while processing your request. Please try again later.

You are using an outdated version of Internet Explorer that may not display all features of this and other websites. Upgrade to Internet Explorer 8 or newer for a better experience.

;